Na hlavný obsah

Nehody komplikujú dopravu pri Nitre i v Bratislave

Úsek R1 je uzavretý.

Úsek cesty R1 za výjazdom Nitra-Západ v smere do Zlatých Moraviec je v piatok (3. 6.) neprejazdný. Odstraňujú tam nehodu troch vozidiel. Informuje o tom na svojom webe Stella centrum aj Zelená vlna RTVS. Obchádzku odporúčajú cez Nitru.

„V kolóne na R1 sa zdržíte v stojacej kolóne už od Veľkého Zálužia,“ priblížila Stella centrum s tým, že za Veľkým Zálužím pred Nitrou pribudli ďalšie dve nehody. Odporúča sa tomuto úseku na R1 vyhnúť a použiť obchádzkové trasy.
      
Zelená vlna tiež informuje o kolóne v Nitre na Mostnej smerom na Chrenovskú. Vodiči sa zdržia desať až 15 minút.

Nehody sú aj v Bratislave

V Bratislave na diaľnici D1 za Prístavným mostom v smere k nákupnému centru sa v piatok popoludní zrazili tri autá v ľavom pruhu. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. Obchádzka je možná v strednom a pravom pruhu. Vodiči sa v kolónach zdržia približne desať minút.

Stella centrum na svojom webe zároveň informuje o kolónach v rámci hlavného mesta na úseku Stará Senecká – Ivanka pri Dunaji, zdržanie hlási do 30 minút. Približne päťminútové zdržanie v kolónach čaká vodičov na D2 v úseku Lozorno – Stupava a na D1 od Zlatých pieskov cez Prístavný most v smere do Petržalky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko