Na hlavný obsah

O post trenčianskeho primátora zabojuje aj Miloš Mičega

Kandidovať bude ako nezávislý.

O post trenčianskeho primátora zabojuje aj Miloš Mičega
Nezávislý kandidát na primátora mesta Trenčín Miloš Mičega. Foto: TASR

O post primátora mesta Trenčín sa bude v októbrových komunálnych voľbách druhýkrát uchádzať nezávislý kandidát Miloš Mičega. Informoval o tom kandidát vo štvrtok (23. 6.) v Trenčíne.

Mičega kritizoval nesplnené sľuby súčasného primátora Trenčína. Poukázal na nenaplnené strategické projekty, ako križovatka pri hoteli Elizabeth, dopravný terminál, rekonštrukcia starého cestného mosta a nový futbalový štadión.

„Ponúkam svoje skúsenosti. Skúsenosti poslanca mestského i krajského zastupiteľstva a v neposlednom rade skúsenosti stavebného technika. Ponúkam aj svoje pracovné skúsenosti, pretože pracujem na Mestskom úrade v Trenčianskych Tepliciach, takže viem, čo je samospráva. Tie procesy sú úplne rovnaké,“ zdôraznil Mičega.

Do volebnej kampane vstupuje podľa vlastných slov ako nezávislý kandidát bez podpory politických strán. Kampaň si bude hradiť z vlastných zdrojov a z prostriedkov z transparentného účtu. Predpokladá, že kampaň bude stáť 10 000 až 20 000 eur.

Mičega kandidoval na primátora Trenčína aj v komunálnych voľbách v roku 2018. Po tom, ako sa dvaja kandidáti Ľubomír Žabár a Danica Birošová vzdali kandidatúry v jeho prospech, skončil s 5 228 hlasmi (27,32 %) druhý. Súčasný primátor získal pred štyrmi rokmi 13 855 hlasov (72,40 %).

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny