Na hlavný obsah

Post primátora Sobraniec bude obhajovať Pavol Džurina

Bude nezávislým kandidátom.

Post primátora Sobraniec bude obhajovať Pavol Džurina
Na snímke primátor mesta Sobrance Pavol Džurina. Foto: TASR

Post primátora mesta Sobrance chce obhájiť Pavol Džurina aj v tohtoročných komunálnych voľbách. O priazeň voličov sa bude uchádzať ako nezávislý kandidát. Potvrdil to v stredu (15. 6.).

„Rozhodol som sa kandidovať aj pre nasledujúce volebné obdobie pre dôveru a podporu občanov, ktorú pociťujem veľakrát, i teraz pred voľbami. Oslovili ma nielen občania, ale aj z radov poslancov, aby som kandidoval a uchádzal sa o dôveru obyvateľov aj ďalej. Pôjdem do volieb s veľkou pokorou,“ uviedol Džurina, ktorý na poste primátora Sobraniec aktuálne pôsobí druhé volebné obdobie.

Do volieb vstupuje ako nezávislý kandidát s podporou viacerých politických strán. Pre kampaň sa má spojiť s niekoľkými súčasnými poslancami mestského zastupiteľstva a vytvoriť spoločný tím.

Ako doplnil, dôvodom jeho rozhodnutia je aj snaha ukončiť projekty, na ktorých sa pracuje. Rovnako aj pokračovať v aktivitách smerujúcich k zlepšeniu podmienok v miestnych školách alebo pre seniorov. „Chcem otvoriť aj nové témy, na ktoré v predchádzajúcich obdobiach nebol priestor a čas,“ uzavrel.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny