Na hlavný obsah

Starosta bratislavských Jaroviec Jozef Uhler chce obhájiť svoj post

Chce dokončiť rozbehnuté projekty.

Starosta bratislavských Jaroviec Jozef Uhler chce obhájiť svoj post
Na snímke starosta Jaroviec Jozef Uhler. Foto: TASR

Starosta bratislavských Jaroviec Jozef Uhler bude v tohtoročných komunálnych voľbách obhajovať svoj post a opätovne kandidovať na šéfa tejto mestskej časti.

Dokončiť chce rozbehnuté projekty. Kandidovať chce ako nezávislý. Uchádzať sa chce opäť aj o funkciu bratislavského mestského poslanca. 

„V roku 2018 som kandidoval s tým, že som predstavil svoj volebný program do roku 2026. Vysvetľoval som, prečo je nevyhnutné mať k dispozícii dve volebné obdobia. Sú to najmä zdĺhavé prípravné procesy pri väčších stavbách, čo sa aj potvrdilo,“ povedal Uhler. 

Hoci sú Jarovce malou mestskou časťou s piatimi ľuďmi na miestnom úrade, samospráve sa podľa starostu podarilo pripraviť výstavbu novej materskej školy. Projekt má za sebou projektovú prípravu, stavebné povolenie a vysúťaženého dodávateľa.

Jarovce sú zelenou mestskou časťou

Samospráva tiež pripravuje prístavbu základnej školy, na ktorú je už stavebné povolenie a pracuje sa na realizačnom projekte i projekte interiéru. Najnáročnejšou z pripravovaných stavieb je cyklochodník Jarovce – Rusovce, ktorého príprava trvá tri roky.

„V ďalšom volebnom období bude potrebné všetky tieto stavby zrealizovať, a práve to je dôvod mojej kandidatúry,“ poznamenal Uhler. Verí, že rovnako konštruktívnych poslancov bude mať mestská časť aj v budúcom volebnom období.

V tomto volebnom období samospráva podľa neho ukázala, že mestská časť je zelenou mestskou časťou, ktorá dokáže financovať opravy ciest či zohnať peniaze pre deti a mládež najmä v oblasti rozvoja športovej infraštruktúry.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny