Na hlavný obsah

V bratislavskom internáte našli mŕtvu študentku

Prípadom sa zaoberá polícia.

V bratislavskom internáte našli mŕtvu študentku
Ilustračné foto - policajné auto. Foto: Facebook/Polícia SR

V piatok (3. 6.) predpoludním našli v izbe študentského domova Mladá garda v Bratislave študentku prvého ročníka bez známok života. Prípad vyšetruje polícia. Informoval o tom hovorca Slovenskej technickej univerzity (STU) v Bratislave Juraj Rybanský aj bratislavská polícia.

„Môžeme potvrdiť, že dnes predpoludním našli na izbe študentského domova Mladá garda v Bratislave študentku prvého ročníka bez známok života. Prípad vyšetruje polícia, ktorá bude poskytovať ďalšie informácie. Slovenská technická univerzita vyslovuje hlboké poľutovanie a vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým,“ uviedol Rybanský. Študentský domov Mladá garda je internátom STU.

Úmrtie potvrdila aj bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. „Polícia sa v súčasnosti týmto prípadom zaoberá,“ doplnila Šimunková.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. V tejto veci v súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia. Bližšie informácie poskytneme keď to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny