Na hlavný obsah

Advokátka Árvaiová sa bude uchádzať o post primátorky Zvolena

Kandidovať bude ako nezávislá.

Advokátka Árvaiová sa bude uchádzať o post primátorky Zvolena
Kandidátka na primátorku Zvolena Dominika Árvaiová. Foto: TASR

Svoju kandidatúru na post primátorky mesta Zvolen v stredu (6. 7.) ohlásila advokátka Dominika Árvaiová. Kandidovať bude ako nezávislá, bez podpory politických strán a hnutí.

Árvaiová chce podľa vlastných slov rozhýbať mesto, ktoré v uplynulých rokoch stagnovalo. Chce tiež zlepšiť politickú kultúru v mestskom parlamente, ktorá sa podľa nej zakladá na rozporoch medzi poslancami a primátorkou.

„Rozhodla som sa kandidovať, pretože považujem za kľúčové, aby v meste zavládla spolupráca, aby primátor a poslanci spolu komunikovali a mesto posúvali vpred, či už ekonomicky, alebo spoločensky,“ povedala.

Ako ďalej uviedla, zostavila silný tím ľudí zo všetkých oblastí života – odborníkov, ktorí nikdy predtým neboli v politike. „Sú to ľudia, ktorí majú svoju víziu a ambície a ktorí vedia spolupracovať,“ pripomenula.

Spolu s Árvaiovou ohlásila v stredu kandidatúru na post mestskej poslankyne riaditeľka zvolenskej nemocnice Ľudmila Veselá a podnikateľ a bývalý riaditeľ VŠC Dukla Banská Bystrica Róbert Kurčík. 

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny