Na hlavný obsah

Buchta chce ostať primátorom Revúcej

Kritizuje slovenskú vládu.

Buchta chce ostať primátorom Revúcej
Primátor Revúcej Július Buchta. Foto: TASR

Súčasný primátor Revúcej Július Buchta, ktorý vedie mesto od roku 2018, sa bude v nadchádzajúcich jesenných komunálnych voľbách opätovne uchádzať o tento post. Jeho plánom je nadviazať na doterajšie úspechy samosprávy počas posledných štyroch rokov a ďalej rozvíjať mesto Revúca.

„Verím v spoluprácu, ktorá prináša lepší život pre ľudí. Či je to v kraji, alebo v meste. Preto stojí za mnou tím šikovných kandidátov do mestského zastupiteľstva, na ktorých sa budem môcť spoľahnúť,“ hovorí súčasný primátor. Podľa neho celoštátna politika ukazuje, čo sa stane, keď sa k moci dostanú amatéri.

„Namiesto plnenia veľkolepých sľubov prinášajú iba chaos a nefungujúce experimenty. Toto v Revúcej nepotrebujeme. Ponúkam skúsenosť, riešenia a reálne výsledky,“ dodáva Buchta, ktorý spolu s tímom pripravujú desiatky projektov, napríklad plán obnovy či plán pre spravodlivú transformáciu.

„Mojou prioritou je vybudovanie vnútrobloku, ktorý je naplánovaný na obdobie septembra – októbra 2022. Ide o projekt, kde sa na Sídlisku stred III bude vysádzať zeleň, osadia sa fitnes prvky, na ploche súčasného trávnika vznikne malý kopec na sánkovanie,“ konkretizuje primátor.

Plánuje vybudovať cyklotrasu, cyklochodník či cyklodrezinu a chce pokračovať v úsilí o zachovanie a modernizovanie nemocnice v Revúcej, ako aj Okresného súdu. Plánuje vytvárať podmienok pre vznik nových pracovných miest hlavne v oblasti cestovného ruchu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny