Na hlavný obsah

Detvianski mestskí poslanci Ciglan a Baran ohlásili kandidatúru na primátora

Chcú zužitkovať svoje skúsenosti a priniesť mestu zmenu a pokrok.

Detvianski mestskí poslanci Ciglan a Baran ohlásili kandidatúru na primátora
Na snímke sa vľavo nachádza Branislav Baran a vpravo Slavomír Ciglan, kandidáti na primátora Detvy. Foto: Facebook / Detva 2022 - ľudia na prvom mieste

O post primátora Detvy sa chcú v jesenných komunálnych voľbách uchádzať súčasní mestskí poslanci Slavomír Ciglan a Branislav Baran. Potvrdili to vo svojom spoločnom stanovisku.

„Spoločným vyhlásením deklarujeme chuť na zmenu a chuť spolupracovať v prospech mesta Detva. Finálnym kandidátom na primátora bude z nás dvoch ten, ktorý bude cítiť najväčšiu podporu od občanov Detvy,“ vyhlásili.

Pripomínajú, že zužitkovať chcú svoje skúsenosti z mestského zastupiteľstva a priniesť mestu zmenu a pokrok. „Detvania dlhodobo požadujú zmenu k lepšiemu, ktorá je potrebná. Ľudia si zaslúžia mesto, ktoré im bude pomáhať,“ zdôrazňujú s tým, že nasledujúci týždeň začnú v Detve zbierať podpisy pre kandidatúru.

Slavomír Ciglan je poslanec mestského zastupiteľstva od roku 2014. Od roku 2018 je členom komisie mládeže a školstva. Je učiteľ, a zároveň aj zakladateľ a prezident detvianskeho florbalového klubu.

Branislav Baran je poslancom mestského zastupiteľstva od roku 2014, v súčasnosti je členom komisie výstavby a životného prostredia. V minulosti osem rokov pôsobil na pozícii referenta životného prostredia Mestského úradu v Detve.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko