Na hlavný obsah

Hlas-SD chce za primátorku Michaloviec Tímeu Sotákovú

Chce sa zamerať na pracovné príležitosti.

Hlas-SD chce za primátorku Michaloviec Tímeu Sotákovú
Na snímke kandidátka Hlasu-SD na primátorku Michaloviec Tímea Sotáková. Foto: TASR

Kandidátkou strany Hlas-SD na post primátora Michaloviec je Tímea Sotáková. Podniková právnička, poslankyňa mestského zastupiteľstva a zároveň okresná predsedníčka strany ohlásila svoju kandidatúru vo štvrtok (7. 7.).

„S veľkou pokorou a po zrelej úvahe som prijala ponuku kandidovať na post primátorky nášho krásneho mesta. Naše mesto mám úprimne veľmi rada, viem, čo mu chýba, a práve preto som sa rozhodla zabojovať za naše Michalovce,“ povedala.

V prípade úspechu sa chce prioritne snažiť o zlepšenie počtu a ponuky pracovných príležitostí, keďže podľa nej Michalovce dlhodobo trpia odlevom ľudí za prácou do zahraničia, čo často spôsobuje rozpad rodín.

Za rovnako dôležité považuje Sotáková výstavbu nových nájomných bytov, a to tak pre mladé rodiny, ako i sociálne slabších obyvateľov.

 Sotáková tiež chce vytvárať vhodné príležitosti na rozvoj detí a mládeže, podporovať aktivity smerujúce k osobným kontaktom seniorov, rozvíjať v meste šport i kultúru. Zároveň chce zmierňovať názorové rozdiely pri riešení problémov mesta.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny