Na hlavný obsah

Hlas-SD predstavil svojho kandidáta na predsedu Žilinského kraja

Bude ním Peter Slyško.

Kandidát na predsedu Žilinského kraja Peter Slyško.
Kandidát na predsedu Žilinského kraja Peter Slyško.Foto: Facebook/Peter Slyško
Foto: Facebook/Peter Slyško

Kandidátom strany Hlas-SD na post predsedu Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) bude v jesenných komunálnych voľbách Peter Slyško. Predseda Hlas-SD Peter Pellegrini o tom informoval vo štvrtok (7. 7.) v Čičmanoch.

Prioritami Slyška je dopravná infraštruktúra, cestovný ruch a starostlivosť o všetky regióny Žilinského kraja.

„Za najdôležitejšiu vec v tejto ťažkej dobe považujem pomoc ľuďom. Ak v tejto skúške zásadne zlyháva štát, musia ľuďom pomôcť obce, mestá a kraje. Ľuďom orientáciu na výsledky. Čakajú konkrétne skutky, nie ďalšie sľuby od tých, ktorí už príležitosť dostali,“ zdôraznil Slyško.

Hlas chce podľa Pellegriniho kombinovať skúsenosť s novou energiou. „Dva roky tejto vlády jasne ukázali, že kompetencia a schopnosť riadiť štát či samosprávu je nevyhnutná. Dôležitá je aj schopnosť priviesť do politiky nové tváre, ktoré už v živote niečo dokázali, využiť ich energiu, dravosť a schopnosť pozrieť sa na veci inými očami,“ povedal Pellegrini.

„Peter Slyško je mladým, ale už skúseným manažérom. Do najvyššej riadiacej pozície sa vypracoval vlastnými schopnosťami a úsilím. Má skúsenosti s cestovným ruchom, kultúrou, ale i dopravou,“ dodal líder Hlas-SD.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny