Na hlavný obsah

Kandidátom ĽSNS na predsedu Nitrianskeho kraja je Milan Španír

Program prezradia až na jeseň.

Kandidátom ĽSNS na predsedu Nitrianskeho kraja je Milan Španír
Kandidát na predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) Milan Španír. Foto: TASR

O post predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) sa bude v tohtoročných jesenných komunálnych voľbách uchádzať odborár a právnik Milan Španír. Je kandidátom strany ĽSNS. Svoju kandidatúru ohlásil vo štvrtok (7. 7.) v Nitre spolu s predsedom strany Marianom Kotlebom.

Ten potvrdil rozhodnutie strany postaviť svojho kandidát na predsedu VÚC v každom samosprávnom kraji. „Čo sme sľúbili, to aj plníme. Aj v NSK umožníme voličom, aby mohli dať hlas kandidátovi, ktorý bude pre obyvateľov kraja robiť zo všetkých síl. Preto môžem dnes predstaviť nášho kandidáta, mladého doktora práv Milana Špánira,“ povedal Kotleba.

„Som zvyknutý bojovať za práva ľudí. Pôsobím ako predseda odborovej organizácie v doprave a pohybujem sa vo sfére bezplatnej právnej pomoci ľuďom, ktorí to potrebujú. Ideme do súboja plní odhodlania,“ povedal o sebe Španír.

Program, s ktorým chce ísť do predvolebného súboja, zatiaľ neprezradil. „Budeme mať revolučný program aj pre NSK, ale zatiaľ ho nepredstavíme. Už v minulosti sme zistili, že vždy, keď sme prišli s niečím novým, ostatné strany nám naše nápady ukradli. Preto náš program predstavíme až pred voľbami v októbri,“ doplnil Kotleba.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny