Na hlavný obsah

Kandidatúru na post starostu bratislavského Lamača ohlásil mestský poslanec Polakovič

Podporí ho koalícia Team Bratislava, SaS a PS.

Kandidatúru na post starostu bratislavského Lamača ohlásil mestský poslanec Polakovič
Kandidát na starostu bratislavského Lamača Igor Polakovič. Foto: Facebook/Igor Polakovič

Svoju kandidatúru na starostu bratislavskej mestskej časti Lamač vo štvrtok (7. 7.) ohlásil Igor Polakovič. Mestského poslanca za Team Vallo, ktorý sa profesne venuje inováciám v oblasti darcovstva a rozvoja neziskových organizácií, nominuje mestská strana Team Bratislava.

V kandidatúre ho podporujú aj koaliční partneri Sloboda a Solidarita (SaS) a Progresívne Slovensko (PS).

Ako uvádza manažérka komunikácie Team Bratislava Anna Dvořáková, Polakovič, ktorý tiež vedie iniciatívu Lepší Lamač, chce pokračovať v zmenách, ktoré sa mu ako mestskému poslancovi za Lamač darí presadzovať s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom a skupinou miestnych poslancov.

„Výsledky našej štvorročnej spolupráce s primátorom Vallom ukazujú, že keď spoločne ťaháme za jeden povraz, prináša to výsledky pre mesto aj mestskú časť,“ hovorí Polakovič.

„Mesto finančne podporilo potrebnú rekonštrukciu telocviční, revitalizáciu detského ihriska alebo vybudovanie tréningovej plochy pre malých futbalistov. Aktuálne pracujeme aj na projekte revitalizácie Vrančovičovej ulice, ktorý tvoríme v spolupráci s jej obyvateľmi,” povedal Polakovič.

„Na Lamač sa po štyroch rokoch pozerá lepšie. Aleje bilbordov nahradili aleje desiatok stromov, pred výrubom sa nám podarilo zachrániť aj ikonické lipy. Chodníky a cesty sa opravujú podľa manuálov hlavného mesta a staré lampy nahrádzame modernými úspornými svietidlami,“ dodal.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny