Na hlavný obsah

Na slovinsko-chorvátskych hraniciach sa tvoria kolóny

Vodiči čakajú viac ako dve hodiny.

Na niektorých slovinsko-chorvátskych hraničných priechodoch hustne doprava. Na hraničných priechodoch Dragonja a Sečovlje musia vodiči čakať viac ako dve hodiny na výjazde aj na vjazde do Slovinska.

Dvojhodinové zdržanie hlásia motoristi smerujúci do Chorvátska aj na priechode Gruškovje. Na priechodoch Dobovec a Starod sa čaká hodinu a pol.

Podobne vyzerá dopravná situácia aj v smere do Slovinska na hraničných priechodoch Jelšane, Starod, Gruškovje a Sočerga. Dlhé kolóny sú aj na tzv. Prímorskej diaľnici (A1) na križovatke Kozarje smerom na Brezovicu, ako aj na komunikácii Lesce-Bled na severe Slovinska.

V Chorvátsku hlásia problémy na diaľnici A1 (Záhreb – Split Ploče), kde po dopravnej nehode vznikla zhruba 11-kilometrová kolóna, informoval chorvátsky automotoklub HAK v sobotu (2. 7.) o 13.24 h.

Doprava je zahustená na cestách smerom k pobrežiu, najmä na zmienenej diaľnici A1 (Záhreb – Split – Ploče), A2 (Záhreb – Macelj), A4 (Goričan – Záhreb), A6 (Rijeka – Záhreb), A7 (Rupa – Rijeka) a na obchvate Záhrebu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet