Na hlavný obsah

Polícia v bratislavskej MHD zadržala agresívneho muža

Vodič sa z bezpečnostných dôvodov uzamkol v kabíne.

Polícia v bratislavskej MHD zadržala agresívneho muža
Ilustračná snímka MHD Bratislava. Foto: TASR

Polícia zadržala 28-ročného agresívneho muža, ktorý sa vo štvrtok (7. 7.) začal nevhodne správať v autobuse bratislavskej linky číslo 87. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na svojej facebookovej stránke.

Muž nastúpil do autobusu na zastávke Slovnaftská. Cestujúcim a vodičovi začal vulgárne nadávať a vyhrážať sa im. Vodič ho napomenul a vyzval ho, aby opustil priestory vozidla.

Po agresívnych slovách prišlo aj na fyzické vyčíňanie

Výtržník výzvu neposlúchol a agresiu smeroval na vodiča autobusu. Ten sa z bezpečnostných dôvodov uzamkol v priestoroch kabíny. Agresor zo zadnej časti vozidla vzal hasiaci prístroj a hodil ho do čelného skla, ktoré rozbil.

V agresívnom konaní pokračoval a do čelného skla hodil aj vedro s vodou. To sa rozlialo na palubnú dosku. Následne sa presunul ku dverám v strednej časti autobusu a poškodil ich kopmi a údermi.

Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci, nebezpečného vyhrážania a výtržníctva.

Muža umiestnili do cely policajného zaistenia. „Vyvodením trestnej zodpovednosti voči nemu sa policajti v súčasnosti zaoberajú,“ dodala.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny