Na hlavný obsah

Primátorom Ružomberka chce byť aj súčasný viceprimátor Bednárik

Kandiduje za KDH.

Primátorom Ružomberka chce byť aj súčasný viceprimátor Bednárik
Na snímke vľavo kandidát na primátora Ružomberka Ján Bednárik. Foto: TASR

O post primátora mesta Ružomberok v jesenných komunálnych voľbách zabojuje súčasný viceprimátor Ján Bednárik. Je kandidátom Kresťanskodemokratického hnutia (KDH). Zámer uchádzať sa o funkciu primátora ohlásil vo štvrtok (7. 7.) v Ružomberku.

Bednárik predstavil svoj volebný program, ktorý podľa jeho slov prinesie rozvoj a nové možnosti pre mesto. Zahŕňa oblasti ako cestná infraštruktúra, ekologická politika, doprava, parkovanie, bývanie či pracovné príležitosti pre obyvateľov.

„Budem chcieť, aby sa ešte v tomto volebnom období začala výstavba plavárne a v nasledujúcom sa dokončila. Ak mi ľudia dajú dôveru, urobím všetko pre to, aby som do konca volebného obdobia zrealizoval nové námestie,“ uviedol Bednárik. Svoj program označil za uchopiteľný tak, aby priniesol výsledky.

Bednárik je rodák z Liptova, heslom jeho kampane je „Ružomberok je moja rodina“. Je v poradí už štvrtým kandidátom na primátorskú stoličku v Ružomberku.

Okrem neho sa chcú o tento post uchádzať líder iniciatívy Staviame nový Ružomberok Tomáš Klopta, poslanci ružomberského mestského zastupiteľstva Patrik Habo a Ľubomír Kubáň.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny