Na hlavný obsah

Slavomír Novák chce byť primátorom Humenného

Chce z neho urobiť moderné, dynamické a zelené mesto.

Slavomír Novák chce byť primátorom Humenného
Na fotografii Slavomír Novák. Foto: Facebook/ Slavomir Novák

Slavomír Novák sa chce v tohtoročných komunálnych voľbách uchádzať o post primátora Humenného. Kandidatúru oznámil v nedeľu (17. 7.).

„V Humennom sa nám za ostatné štyri roky naozaj podarilo urobiť veľa užitočných zmien, na ktoré som aj ja osobne hrdý. Podarilo sa viacero investícií. Odovzdali sme nové byty. Zmodernizovalo sa mnoho pozemných komunikácií. No kdesi v mojom vnútri pretrváva pocit, že stále nevyužívame všetky príležitosti a možnosti, ktoré nám moderný svet prináša. Musíme byť aktívnejší a rozhodnejší,“ uviedol Novák, súčasný vedúci odboru správy majetku na Mestskom úrade v Humennom. .

Medzi jeho priority patrí vyriešenie situácie s vysokými cenami tepla, výstavba nových bytových domov a rozvoj podnikateľského prostredia. Z mesta Humenné chce urobiť moderné, dynamické a zelené mesto.

„Som rád, že som počas tohto volebného obdobia mohol spolupracovať na prevzatí distribučnej siete pod správu mesta. Je však dôležité, aby sme pokračovali v ceste, ktorú sme si nastavili a urobili všetko pre to, aby v Humennom vyrástli nové, moderné a ekologické zdroje tepla,” pokračoval.

Jeho kandidatúru podporuje až deväť politických subjektov. Konkrétne sú to Spolu – občianska demokracia, Sloboda a Solidarita, ODS – Občianski demokrati Slovenska, Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, Šanca, Dobrá voľba a Umiernení, Demokratická strana, Progresívne Slovensko a Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska.

„Som milo prekvapený, že na mojej kandidatúre sa okamžite zhodli všetky oslovené politické subjekty,” povedal.

Už v auguste predstaví 24 kandidátov na poslancov do mestského zastupiteľstva.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny