Na hlavný obsah

Starosta Petržalky Hrčka chce obhájiť svoj post

Kandidovať bude ako nezávislý.

Starosta Petržalky Hrčka chce obhájiť svoj post
Na fotografii starosta Petržalky Ján Hrčka. Foto: Facebook/ Ján Hrčka - PRE Petržalku

Starosta bratislavskej Petržalky Ján Hrčka bude v tohtoročných jesenných komunálnych voľbách obhajovať svoj post a opätovne kandidovať na šéfa tejto mestskej časti. Uviedol to počas poslednej tradičnej online diskusie s občanmi 29. júna. Kandidovať bude ako nezávislý.

„Možno oficiálne oznámenie nebolo, ale na akúkoľvek otázku potvrdzujem, že kandidovať budem. Či budem alebo nebudem zvolený, závisí od obyvateľov a ich spokojnosti,“ skonštatoval vo videu na sociálnej sieti Facebook.

Počas predvolebnej kampane nebude využívať bilbordy, letáky ani iné reklamné prostriedky. Odôvodňuje to tým, že ak niekto nevie byť po štyroch rokoch zvolený aj bez bilbordov, ak si ľudia za ten čas nevšimnú jeho robotu alebo s ňou nie sú spokojní, je to istá vizitka daného starostu.

„Nebudem robiť kampaň typu bilbordy, letáky alebo niečo podobné. Budem zberať podpisy na kandidatúru ako nezávislý kandidát,“ povedal Hrčka, ktorý je zároveň bratislavským mestským poslancom.

Na starostu najväčšej bratislavskej mestskej časti bude kandidovať aj bývalý slovenský tenista Martin Kližan. Do volieb ide ako nezávislý kandidát s podporou viacerých politických strán.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny