Na hlavný obsah

Herečka Anne Hecheová je po autonehode v kritickom stave

Autom vrazila do obytného domu, ktorý následne zhorel.

Herečka Anne Hecheová je po autonehode v kritickom stave
Americká herečka Anne Hecheová. Foto: ČTK/APInvision

Americkú herečku Anne Hecheovú údajne previezli do nemocnice v kritickom stave po dopravnej nehode, po ktorej jej vozidlo zachvátili plamene. Informuje o tom v sobotu (6. 8.) web britského denníka The Gaurdian.

K incidentu došlo v piatok (5. 8.) ráno v oblasti Mar Vista v Los Angeles neďaleko Hecheovej domu.

„Anna je na jednotke intenzívnej starostlivosti. Má šťastie, že žije. Má ťažké popáleniny a čaká ju dlhá rekonvalescencia. Jej tím a rodina sa stále snažia spracovať, čo viedlo k nehode,“ povedal pre stanicu CNN zdroj blízky Hecheovej.

Na fotografiách a videozáznamoch, ktoré získal portál TMZ, bolo vidieť Hecheovú, ako šoféruje modré auto značky Mini Cooper. To isté auto neskôr na mieste činu zachytili značne poškodené.

Tým istým autom predtým podľa svedkov narazila do garážového komplexu, no keď sa jej miestni obyvatelia snažili pomôcť, zaradila spiatočku a z miesta odišla.

TMZ sa podarilo získať i zábery z pouličnej kamery, na ktorých vidno, ako sa modrý Mini Cooper preženie veľkou rýchlosťou po jednej z ulíc kalifornskej metropoly.

Silný požiar

Podľa losangeleského hasičského zboru (LAFD) vozidlo narazilo do dvojposchodového domu a následne vypukol silný požiar.

„Päťdesiatim deviatim hasičom trvalo 65 minút, kým dostali nepoddajné plamene v silne poškodenej stavbe pod kontrolu,“ uvádza sa v správe LAFD.

„Vo vozidle sa našla dospelá žena, ktorú záchranári LAFD v kritickom stave previezli do oblastnej nemocnice,“ uvádzajú hasiči.

LAFD tiež potvrdil tlačovej agentúre PA, že vozidlo vošlo do obydlia do hĺbky vyše deväť metrov. Jeho obyvateľka však vyviazla bez zranení. V dome sa po incidente momentálne nedá bývať.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet