Na hlavný obsah

Na post primátorky Handlovej kandiduje Tatiana Molnárová

O hlasy voličov sa bude uchádzať ako nezávislá kandidátka.

Na post primátorky Handlovej kandiduje Tatiana Molnárová
Ilustračné foto - vhadzovanie volebného lístka do urny. Foto: TASR

O post primátorky mesta Handlová sa v jesenných komunálnych voľbách bude uchádzať aj dlhoročná pracovníčka v samospráve Tatiana Molnárová. Oznámila to v utorok (30. 8.) na svojej stránke na sociálnej sieti. O hlasy voličov sa bude uchádzať ako nezávislá kandidátka.

Molnárová zastávala 23 rokov rôzne vedúce funkcie v handlovskej samospráve. Od roku 2019 pôsobila v dvoch ďalších samosprávach ako prednostka obecného úradu a vedúca správy majetku mesta.

„Mojou snahou bolo a je vykonávať kroky v prospech rozvoja mesta, uviedla Molnárová s tým, že počas svojej praxe často riešila rôzne problémy občanov, organizácií a podnikateľských subjektov.

V pláne má podľa svojich slov zamerať sa na cielený rozvoj regiónu založený na jeho silných stránkach, garantovať a rozvíjať kvalitu školstva, kultúry, sociálnej pomoci, ale aj servis úradu.

Svoju opätovnú kandidatúru ohlásila aj súčasná primátorka Silvia Grúberová (nezávislá) a prezident futbalového klubu FC Baník Prievidza Robert Šuník tiež ako nezávislý kandidát.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny