Na hlavný obsah

Pre cyklistické preteky budú v nedeľu v Bratislavskom kraji platiť dopravné obmedzenia

Platiť začnú od 10.00 h.

Pre cyklistické preteky budú v nedeľu v Bratislavskom kraji platiť dopravné obmedzenia
Ilustračná snímka. Foto: pixabay.com

V súvislosti s cyklistickými pretekmi budú v nedeľu (7. 8.) v Bratislavskom kraji v niektorých úsekoch platiť isté dopravné obmedzenia. Informuje o tom v sobotu (6. 8.) Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Plánovaný začiatok cyklistických pretekov je 10.00 h, a tým aj dopravných obmedzení. „Počas pretekov bude povolená jazda motorových vozidiel v protismere len pri zjazde účastníkov z Pezinskej Baby. Treba počítať s úplným uzavretím Pezinskej Baby na nevyhnutne potrebný čas počas jazdy pelotónu do Pezinka, respektíve pri návrate do Perneka,“ uvádza polícia.

Preteky budú prebiehať v dvoch okruhoch – veľká trasa meria 130 kilometrov a malá 89 kilometrov. Polícia žiada vodičov, aby dopravné obmedzenia rešpektovali.

Veľká trasa povedie od nákupného centra Bory Mall v Lamači cez Stupavu, Lozorno, Jablonové, Pernek, sedlo Pezinská Baba, Vinosady, Modru, Budmerice, Štefanovú, Častú, hrad Červený kameň a Pílu a naspäť. Malá trasa povedie z Lamača cez Stupavu, Lozorno, Jablonové, Pernek, Malacky, Rohožník, Kuchyňu a späť.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny