Na hlavný obsah

Primátor Martina Danko sa bude opäť uchádzať o svoj post

Kandidovať bude ako nezávislý.

Primátor Martina Danko sa bude opäť uchádzať o svoj post
Na fotografii primátor mesta Martin Ján Danko. Foto: Facebook/Ján Danko

Primátor Martina Ján Danko sa bude v tohtoročných komunálnych voľbách opäť uchádzať o svoj post. Kandidovať bude ako nezávislý. Informoval o tom v pondelok (22. 8.)

Počas najbližších štyroch rokov plánuje okrem iného dokončiť výstavbu novej nemocnice, pokračovať v oddlžovaní mesta a rekonštrukcii ciest a chodníkov.

Pripomína, že mesto má novú ekologickú mestskú hromadnú dopravu, bezplatnú pre dôchodcov, zdravotne postihnutých a rodičov s deťmi do šiestich rokov. Aj to, že deti a športovci využívajú nové športové areály.

„Opravujeme cesty a začali sme s výstavbou moderných domovov pre seniorov. Podarilo sa nám presadiť výstavbu novej martinskej nemocnice. Preinvestovali sme viac prostriedkov ako vo všetkých doterajších volebných obdobiach. A napriek tomu sa nám podarilo znížiť dlh nášho mesta o viac ako 20 percent,“ priblížil Danko.

Ďalej uviedol, že mnohé rozbehnuté projekty si zaslúžia dokončiť. „Tak to cítim, tak mi to hovoria mnohí z vás, s ktorými sa pravidelne stretávam. Preto som sa rozhodol opätovne uchádzať o dôveru ľudí vo voľbách primátora mesta Martin,“ informoval.

Ponúka „pokračovať po dobrej ceste.“ Chce priviesť novú nemocnicu „k životu“, pokračovať v rekonštrukcii ciest a chodníkov, dať Martinčanom nové športové príležitosti. A naďalej „ozdravovať mesto, aby bolo lepším miestom pre život,“.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny