Na hlavný obsah

Primátorka Lučenca Pivková sa opäť pokúsi obhájiť svoj post

Za najväčší prínos pre región považuje dostavba rýchlostej cesty R2.

Primátorka Lučenca Pivková sa opäť pokúsi obhájiť svoj post
Na snímke Alexandra Pivková. Foto: Facebook / Alexandra Pivková

Súčasná primátorka Lučenca Alexandra Pivková bude v jesenných komunálnych voľbách opäť kandidovať na post vo vedení mesta. Oznámila to v stredu (17. 8.) na sociálnej sieti. Pivková je poslankyňou Národnej rady SR za stranu Za ľudí.

„Máme pripravených množstvo projektov, ktoré posunú Lučenec znovu bližšie k moderným mestám. Naďalej chceme rekonštruovať mestskú dopravnú infraštruktúru, pokračovať vo výstavbe bytov pre mladé rodiny, rozšíriť existujúce sociálne služby a vybudovať nové bývanie pre seniorov,“ uviedla Pivková, ktorá je primátorkou v poradí tretie volebné obdobie.

Pivková skonštatovala, že napriek náročnému obdobiu, ktoré poznačila pandémia koronavírusu či súčasná energetická kríza, sa v meste podarilo do úspešného konca dotiahnuť viacero projektov. Za najväčší prínos pre celý región považuje aktuálnu dostavbu rýchlostnej cesty R2.

„Podarilo sa okrem iného zrekonštruovať dominanty mesta, ktoré sem lákajú tisícky turistov ročne na jedinečné výstavy a podujatia. Intenzívne sa zveľaďuje prostredie, v ktorom sa naše deti vychovávajú a trávia v ňom voľný čas,“ dodala Pivková.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny