Na hlavný obsah

SaS sa ohradzuje proti nepravdivým informáciám na sociálnych sieťach

Tvrdí, že ich šíria aj niektorí poslanci NR SR.

SaS sa ohradzuje proti nepravdivým informáciám na sociálnych sieťach
Predseda strany SaS Richard Sulík. Foto: TASR

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) sa ohradzuje proti nepravdivým informáciám, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. Prezentujú ich aj niektorí poslanci Národnej rady (NR) SR. Informuje o tom hovorca SaS Ondrej Šprlák.

„Som pripravený brániť seba a stranu SaS, pretože niektoré nezmysly, ktoré sa o mne šíria, prekračujú všetky medze. Jedným z nich sú aj klamstvá Tomáša Tarabu (Život), ktorý tvrdí, že obvolávam opozičných poslancov, aby odvolali Igora Matoviča (OĽANO). Rovnako to platí aj pri absurdnom klamstve o tom, že som rokoval s Miroslavom Sujom (Republika). Či o klamstve, že som prehováral Eduarda Hegera (OĽANO) na predčasné voľby,“ uviedol predseda SaS Richard Sulík.

Podľa neho je zrejmé, že cieľom tejto „špinavej hry“, na ktorej sa „podieľajú aj fašisti“, je uškodiť strane SaS. A donútiť ju, aby ustúpila z požiadavky odchodu Igora Matoviča z vlády.

„Ak však nie je OĽANO ochotné v záujme krajiny obetovať jeden post človeka, ktorý škodí Slovensku, tak naši ministri podajú na konci augusta demisiu. A to aj bez toho, aby si niekto vymýšľal akékoľvek nepodložené a podlé klamstvá,“ dodal.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko