Na hlavný obsah

Verejná rozlúčka s Hanou Zagorovou sa uskutoční v Divadle Kalich

Speváčka zomrela vo veku 75 rokov.

Verejná rozlúčka s Hanou Zagorovou sa uskutoční v Divadle Kalich
Speváčka Hana Zagorová počas koncertu v roku 2017. Foto: TASR

Divadlo Kalich pripravuje na stredu (31. 8.) verejnú rozlúčku so speváčkou Hanou Zagorovou. Informáciu potvrdil hovorca divadla Jaroslav Panenka. Manžel speváčky, operný spevák Štefan Margita, prostredníctvom producenta Ľuboša Kríža uviedol, že rozlúčka sa uskutoční od 11.00 h do 17.00 h.

Deväťnásobná držiteľka ocenenia Zlatý slávik zomrela v piatok (26. 8.) vo veku 75 rokov. V polovici septembra bude mať v Divadle Kalich premiéru muzikál Biograf láska, v ktorom zaznie 24 Zagorovej piesní.

„Tí, ktorí mali Hanu radi a chcú sa s ňou prísť rozlúčiť osobne, budú mať príležitosť v stredu 31. augusta 2022 v Divadle Kalich od 11.00 h do 17.00 h. Hanka sa do Kalicha rada vracala a čoskoro sa tam bude hrať muzikál z jej piesní Biograf láska,“ napísala Margita v tlačovej správe. Zároveň poďakoval všetkým za prejavy sústrasti a podpory.

Speváčku už dlhší čas trápili zdravotné problémy. Jej stav sa začal zhoršovať po tom, ako sa v septembri 2020 nakazila koronavírusom s veľmi ťažkým priebehom. Pre únavu a oslabenie organizmu zrušila od augusta minulého roka svoje pracovné povinnosti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet