Na hlavný obsah

AC Miláno zvíťazilo nad Dinamom Záhreb 3:1 a je na čele E-skupiny

Milánčanov poslal na San Sire do vedenia Olivier Giroud.

AC Miláno zvíťazilo nad Dinamom Záhreb 3:1 a je na čele E-skupiny
Na snímke hráči AC Miláno zľava strelec gólu Tommaso Pobega, Rafael Leao a Theo Hernandez sa tešia po treťom góle ich tímu. Foto: TASR/AP

Futbalisti AC Miláno zvíťazili v stredajšom (14. 9.) dueli E-skupiny Ligy majstrov nad Dinamom Záhreb 3:1 a so štyrmi bodmi sú na čele neúplnej tabuľky. V F-skupine remizoval Šachtar Doneck so Celticom Glasgow 1:1.

Milánčanov poslal na San Sire do vedenia Olivier Giroud, ktorý v 45. minúte premenil pokutový kop nariadený za faul na Rafaela Leaa. Krátko po zmene strán zvýšil náskok úradujúceho talianskeho šampióna Alexis Saelemaekers, keď hlavou zužitkoval center Leaa.

V 56. minúte znížil Mislav Oršič, ktorý pred týždňom rozhodol o nečakanom víťazstve Dinama nad londýnskou Chelsea. V 77. minúte však spečatil triumf AC Tommaso Pobega.

Šachtar Doneck na štadióne poľskej Legie Varšava prehrával so Celticom od 10. minúty, keď si dal vlastný gól Anton Bondarenko. V 29. minúte vyrovnal Michajlo Mudryk. Šachtar je so štyrmi bodmi lídrom neúplnej tabuľky, v úvodnom vystúpení uspel na štadióne Lipska 4:1

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport