Na hlavný obsah

Jozef Cvoliga kandiduje na primátora Levoče

Kandiduje ako nezávislý.

Jozef Cvoliga kandiduje na primátora Levoče
Kandidát na primátora Levoče Jozef Cvoliga. Foto: Facebook/Jozef Cvoliga

O post primátora Levoče sa v jesenných komunálnych voľbách bude uchádzať Jozef Cvoliga. Oznámil to v pondelok (19. 9.) v Levoči so svojím tímom a kandidátmi na funkcie poslancov mestského zastupiteľstva. Priazeň voličov bude chcieť Cvoliga získať ako nezávislý s podporou KDH, SaS, Sme rodina a OKS.

„Vecami verejnými v našom meste Levoča žijem už dobré desaťročie. Mal som možnosť byť súčasťou jeho vedenia. Levoču sme spoločne dostali na novú, modernú, otvorenejšiu cestu,“ uviedol Cvoliga.

„Dnes som presvedčený, že rovnako spoločne môžeme dostať Levoču do vyššej ligy. Zaslúži si to naše mesto. Zaslúžime si to my a zaslúži si to i generácia, ktorá príde po nás. Chcem nášmu mestu a jeho občanom sľúbiť jedno, to, čo dokážem splniť, a síce, že budem na našej vízii pracovať do úmoru,“ dodal.

V samospráve pôsobí od roku 2012 a v rokoch 2014 až 2017 zastával funkciu zástupcu primátora Levoče. Riadil Úrad Prešovského samosprávneho kraja. Pôsobil ako riaditeľ Podtatranského osvetového strediska v Poprade a aktuálne vedie pobočku Sociálnej poisťovne v Poprade.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny