Na hlavný obsah

O post primátora Spišskej Novej Vsi zabojuje Andrej Cpin

Zamerať sa chce na podporu ľudí ohrozených chudobou.

O post primátora Spišskej Novej Vsi zabojuje Andrej Cpin
Kandidát na primátora Spišskej Novej Vsi Andrej Cpin. Foto: Facebook/Andrej Cpin - Nový primátor

O miesto primátora Spišskej Novej Vsi sa uchádza aj Andrej Cpin. „Ponúkam alternatívu po 16 rokoch vládnutia strán Smer-SD a SNS,“ uviedol v tlačovej správe.

O hlasy voličov zabojuje 37-ročný učiteľ, ktorý osem rokov pôsobí v tamojšom mestskom zastupiteľstve, s podporou koalície Kresťanskodemokratické hnutie, Demokratická strana a Spolu.

„To, čo Spišská Nová Ves potrebuje, je vedenie mesta, ktoré má schopnosti zrealizovať dôležité zmeny,“ dodal. Podľa neho by malo mesto využiť svoj potenciál „brány do Slovenského raja“ a chcel by zlepšiť kvalitu života v Spišskej Novej Vsi. Tiež by sa chcel zamerať na podporu ľudí „na alebo pod hranicou chudoby“.

Cpin upozornil, že Spišská Nová Ves už roky zaznamenáva pokles počtu obyvateľov a do mesta neprišiel ani žiadny zahraničný investor. „Mesto stráca atraktivitu, no s mojím odborným tímom sme pripravení tento proces zvrátiť,“ dodal.

O podporu voličov sa bude v jesenných komunálnych voľbách uchádzať aj súčasný primátor Pavol Bečarik, ktorý kandiduje s podporou Smeru-SD, Hlasu-SD, SNS a Sme rodina.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny