Na hlavný obsah

Autobus po nehode v Bohuniciach skončil na boku

V čase nehody sa v ňom nachádzalo 29 ľudí.

Autobus po nehode v Bohuniciach skončil na boku
Autobus skončil mimo vozovky prevrátený nabok. Foto: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

Po dopravnej nehode v Bohuniciach, okres Levice, skončil autobus mimo vozovky prevrátený nabok. V čase nehody sa v ňom nachádzalo 29 osôb, z ktorých päť sa ľahko zranilo. Momentálne sú všetci cestujúci mimo autobusu. U vodiča policajti alkohol v dychu nezistili.

„Zasahujúci hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc. Na mieste udalosti zasahujú profesionáli z Levíc a z Nitry a dobrovoľní hasiči z Dobrovoľného hasičského zboru obce Bátovce,“ informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

„Vodič zájazdového autobusu pravdepodobne zišiel pravým kolesom na nespevnenú krajnicu a autobus zviezlo priekopy. Po vyslobodení cestujúcich sa zistilo, že štyria cestujúci sa sťažujú na bolesti v hrudi a boli prevezení na vyšetrenie,“ uviedla polícia Nitrianskeho kraja na sociálnej sieti.

Traja z piatich zranených z prevráteného autobusu v obce Bohunice skončili v Levickej nemocnici. Uviedla to hovorkyňa prevádzkovateľa nemocníc Martina Pavliková. Doplnila, že dvom pacientkam s ľahšími zraneniami poskytli ambulantné ošetrenie.

„Tretí pacient je hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie so stredne závažnými zraneniami a je mimo ohrozenia života,“ povedala Pavlíková.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny