Na hlavný obsah

Na diaľnici D2 sa stala vážna nehoda. Dvoch zranených previezli do nemocnice vrtuľníkom

Úsek diaľnice od Malaciek smerom do Čiech polícia uzavrela.

Na diaľnici D2 sa stala vážna nehoda. Dvoch zranených previezli do nemocnice vrtuľníkom
Na ilustračnej snímke dopravná zápcha na diaľnici. Foto: TASR

Na diaľnici D2 pri Malackách sa stala vážna dopravná nehoda. Z doposiaľ neznámych príčin vodič dodávky narazil do posledného kamiónu v kolóne. Do dodávky následne narazilo osobné auto. Havária sa stala v pondelok (17. 10.) krátko po 14.00 h. Informuje o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Pri zrážke dve osoby utrpeli ťažké zrazenia. Do nemocnice ich previezol vrtuľník. Na mieste zasahovali policajné hliadky, ako aj hasiči a záchranári. Úsek diaľnice od Malaciek smerom do Českej republiky uzavreli. ň

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) odporúča použiť výjazd na Lozorno. Informovala o tom Zelená vlna na sociálnej sieti Twitter. V opačnom smere z Českej republiky pre pristávanie vrtuľníka uzavrú na istý čas úsek diaľnice D2, píše polícia.

Polícia apeluje na vodičov, aby pri prejazde úsekom zvýšili pozornosť, dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávky a riadili sa pokynmi polície.

V čase okolo 19.00 h polícia obnovila premávku na diaľnici v oboch smeroch. V smere z Bratislavy do Českej republiky je treba rátať s miernym zdržaním.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny