Na hlavný obsah

Po páchateľoch lúpeže luxusných hodiniek polícia stále pátra

Spôsobili škodu viac ako 150 000 eur.

Po páchateľoch lúpeže luxusných hodiniek polícia stále pátra
Vykradnuté klenotníctvo v hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave. Foto: TASR

Polícia intenzívne pátra po páchateľoch stredajšej (12. 10.) lúpeže luxusných hodiniek v predajni na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Celková spôsobená škoda je viac ako 150 000 eur. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Podľa doterajších informácii krátko po 18.00 h zazvonila na zvonček predajne neznáma žena, ktorej pracovník súkromnej bezpečnostnej služby otvoril dvere. Po vojdení ženy do predajne vtrhli dvaja muži maskovaní motorkárskymi prilbami, ktorí fyzicky zaútočili na pracovníka SBS,“ priblížil Szeiff s tým, že mužovi spôsobili opakovanými údermi kladivom zranenia v oblasti hlavy.

Potom rozbili v predajni sídliacej v hoteli na Hviezdoslavovom námestí sklenené vitríny, z ktorých odcudzili celkovo 14 kusov luxusných hodiniek. „V rámci vyšetrovania prebieha intenzívna spolupráca s príslušníkmi polície v Rakúsku, po páchateľoch tohto trestného činu intenzívne pátrame,“ dodal.

Bratislavská krajská kriminálka začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny