Na hlavný obsah

Polícia vyšetruje podvod. Seniorka neznámemu mužovi vyhodila z balkóna 11 000 eur

Neznámy muž predstieral, že je jej syn.

Polícia vyšetruje podvod. Seniorka neznámemu mužovi vyhodila z balkóna 11 000 eur
(Ilustračné foto) Foto: RTVS

Polícia vyšetruje podvod, pri ktorom doposiaľ neznámy páchateľ obral dôchodkyňu z bratislavskej Petržalky o 11 000 eur. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Neznámy muž predstieral, že je jej syn. Uviedol, že pri dopravnej nehode zranil dieťa a potrebuje finančnú hotovosť vo výške 11 000 eur. „Deväťdesiatročná seniorka poslúchla a podľa pokynov neznámeho muža vyhodila z balkóna svojho bytu požadovanú hotovosť, ktorú z trávnika zobrala neznáma osoba,“ píšu policajti.

Poškodená neskôr zistila, že jej syn nemal žiadnu dopravnú nehodu. Polícia v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc pri identifikovaní páchateľa.

Podvodníkom má byť muž vo veku približne 40 – 45 rokov, silnejšej postavy, ktorý mal na sebe oblečené krátke rifľové nohavice, biele tričko s nápisom, biele tenisky a plátenný klobúk bledej farby.

V prípade akýchkoľvek informácií majú občania kontaktovať políciu na bezplatnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne môžu polícia kontaktovať formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny