Na hlavný obsah

Premávka v Bratislave je v dôsledku tragickej nehody stále obmedzená

Tvoria sa dlhé kolóny.

Premávka v Bratislave je v dôsledku tragickej nehody stále obmedzená
Na snímke policajti a príslušníci Hasičského a záchranného zboru zasahujú pri dopravnej nehode na Zochovej. Foto: TASR

Dopravu po Staromestskej ulici v Bratislave smerom na Most SNP bezprostredne po tragickej nehode úplne uzavreli. Linky mestskej hromadnej dopravy odklonili cez Námestie SNP a Rázusovo nábrežie. Na sociálnej sieti o tom informoval bratislavský primátor Matúš Vallo.

Policajti naďalej dokumentujú okolnosti nočnej tragickej nehody na zastávke Zochova. Vodičov vyzývajú na opatrnosť. Premávku od pondelkového (3. 10.) rána usmerňujú do jedného jazdného pruhu. Bratislavskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Cesta je prejazdná iba v ľavom pruhu a tvoria sa dlhé kolóny v obidvoch smeroch. Policajti odporúčajú tento úsek radšej obísť.

Autobusy mestskej hromadnej dopravy na zastávke Zochova v smere do Petržalky stále nezastavujú. Policajti tiež vyzývajú občanov, aby na presun do Petržalky využili alternatívnu trasu.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) tiež odporúča cestujúcim, aby využívali najbližšie zastávky Hodžovo námestie alebo Kollárovo námestie. „V smere do Mlynskej doliny odporúčame použiť linku 9 zo zastávky Kapucínska a na zastávke Lanfranconi prestúpiť na linku 31 a 39,“ spresnil bratislavský mestský dopravca.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko