Na hlavný obsah

Opitý vodič v Čadci zrazil na chodníku matku s dvoma deťmi

Polícia mu namerala 1,79 promile.

Opitý vodič v Čadci zrazil na chodníku matku s dvoma deťmi
Zdemolované auto opitého vodiča, ktorým vyšiel na chodník a zrazil matku s dvoma deťmi. Foto: Facebook/Polícia SR

V Čadci na ceste II. triedy 487 došlo v stredu (5. 10.) okolo 13.40 h k dopravnej nehode, pri ktorej vodič zrazil matku s dvoma deťmi nachádzajúcich sa na chodníku. Informovalo tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti.

Na základe vyšetrovania sa zistilo, že 37-ročný vodič viedol motorové vozidlo značky Peugeot v smere z obce Raková do Čadce. „Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v smere jazdy prešiel s vozidlom na chodník, kde došlo k stretu osobného motorového vozidla a chodkyne s dvoma maloletými deťmi,“ píše Policajný zbor na facebooku.

Matku s deťmi a vodiča po nehode previezli na ošetrenie do nemocnice. Ich zdravotný stav bližšie nešpecifikovali.

Po nehode sa vodič podrobil dychovej skúške, pri ktorej mu policajti namerali 1,79 promile. „Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala polícia.

Podľa riaditeľa Kysuckej nemocnice v Čadci Martina Šenfelda po nehode s odreninami, pomliaždeninami a tržnými ranami hospitalizovali matku s jedným dieťaťom a vodiča auta.

„Dieťa sme hospitalizovali na detskej JIS a momentálne absolvuje ďalšie vyšetrenia. Matku hospitalizovali s pomliaždeninami dolnej končatiny. Šofér mal pomliaždeniny a odreniny. Momentálne absolvuje vyšetrenia,“ dodal.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny