Na hlavný obsah

Vodičov v Bratislave čakajú počas víkendu dopravné obmedzenia

Polícia upozorňuje na uzáveru tunela Sitina a obmedzenia na Prístavnom moste

Vodičov v Bratislave čakajú počas víkendu dopravné obmedzenia
Ilustračná snímka. Foto: NDS

Vodičov v Bratislave čakajú počas víkendu dopravné obmedzenia. Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave o tom informovali na sociálnej sieti.

V noci z piatka na sobotu (15. 10.) a v noci zo soboty na nedeľu (16. 10.) uzavrú tunel Sitina, a to v oboch smeroch. Dopravu presmerujú na Lamačskú cestu a na Mlynskú dolinu. Uzávery plánujú obe noci od 22.00 do 10.00 h ráno.

Uzavretá bude aj diaľnica D1 v úseku Prístavného mosta v smere od Trnavy do Petržalky medzi križovatkami Bratislava-Prievoz a Bratislava-Petržalka (Dolnozemská cesta/ Einsteinova ulica). Dôvodom je oprava a výmena mostných záverov.

Uzáveru diaľničného úseku na Prístavnom plánujú od soboty (15. 10.) od 0.01 h do nedele (16. 10.) do 24.00 h.

Dopravu z ľavého jazdného pásu diaľnice D1 v smere od Žiliny presmerujú zjazdom pred Prístavným mostom do vetvy rýchlostnej cesty R7 a ďalej na vetvu ústiacu do Prístavnej ulice na most Apollo, odtiaľ na Einsteinovu cestu.

Následne budú vozidlá pokračovať na diaľnicu D1 ku križovatke Pečňa, pričom v danom mieste budú mať motoristi možnosť zvoliť smer na D2 Brno, alebo na D2 smer Budapešť, Viedeň. Možná je aj varianta pokračovať po diaľnici R7 smer Rakúsko a Maďarsko.

Doprava na vjazde do Bratislavy po rýchlostnej ceste R7 bude vedená od dvoch okružných križovatiek pred výjazdom ku vetve na Prístavný most na Brno ďalej po rýchlostnej ceste R7 k Bajkalskej ulici po ceste I/61.

Pred križovatkou s Prievozskou ulicou bude obchádzka viesť do vratnej vetvy späť na Bajkalskú ulicu. Následne na vetvu na Prístavnú ulicu až ku križovatke Prístavná, Landererova, Košická, Most Apollo.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny