Na hlavný obsah

Polícia našla muža, ktorý obťažoval ľudí pod vplyvom omamných látok

Podľa svedka sa po inhalovaní toluénu správal agresívne.

Polícia našla muža, ktorý obťažoval ľudí pod vplyvom omamných látok
Ilustračná snímka. Foto: Facebook/Polícia SR

Polícia vypátrala 35-ročného muža, ktorý mal v Bratislave obťažovať ľudí pod vplyvom omamných látok. Vypovedať už bol aj na policajnom oddelení. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Na sociálnych sieťach sme začiatkom týždňa zaregistrovali informáciu o neznámom mužovi. Mal obťažovať ľudí v blízkosti zastávok mestskej hromadnej dopravy (MHD), ako aj v dopravných prostriedkoch MHD. Mal byť pod vplyvom omamných látok,“ uviedol Szeiff.

Policajti v rámci objasňovania protiprávneho konania vykonali viacero výsluchov obetí. Podľa jedného zo svedkov sa muž po inhalovaní toluénu mal správať agresívne.

„Prípadom sa aj naďalej intenzívne zaoberáme a v tejto veci vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia,“ doplnil hovorca. Vec v súčasnosti vyšetrujú ako priestupok.

Polícia apeluje na ľudí, aby ju v prípade, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, kontaktovali na bezplatnom čísle 158.

„Včasným oznámením a prijatím informácie o protiprávnom konaní sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania jeho páchateľa a samotného objasnenia takéhoto skutku,“ podotkol Szeiff.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko