Na hlavný obsah

Ženu spiacu v kontajneri usmrtil lis smetiarskeho auta

Privolaní záchranári jej už nedokázali pomôcť.

Ženu spiacu v kontajneri usmrtil lis smetiarskeho auta
Ilustračná snímka. Foto: pixabay.com

Ženu v českom Havířove, ktorá spala v kontajneri na papier, v pondelok (14. 11.) usmrtil lis smetiarskeho auta. Polícia uviedla, že okolnosti úmrtia sú predmetom vyšetrovania. Informoval o tom spravodajský portál iDnes.cz.

Nešťastie sa stalo o siedmej hodine ráno. Smetiari vyprázdňovali kontajner na papier, keď zrazu z útrob smetiarskeho auta začuli ženský krik. Lis na papierový odpad okamžite zastavili a so ženou ešte chvíľu komunikovali.

Na miesto ihneď privolali záchranárov, ktorí však uviaznutej žene už nedokázali pomôcť. Zomrela pravdepodobne na rozsiahle vnútorné zranenia.

Portál iDnes.cz uvádza, že žena bola bezdomovkyňa a do kontajnera vliezla preto, aby sa vrstvami papiera ochránila pred mrazivými nočnými teplotami.

„Polícia v Havířove sa zaoberá nálezom tela v smetiarskom aute. Ide o mladú ženu, u ktorej konštatovali smrť,“ vyhlásila policajná hovorkyňa Soňa Štětínská. Dodala, že polícia v súčasnosti pátra po totožnosti ženy a snaží sa získať akékoľvek informácie, ktoré by s prípadom mohli súvisieť.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet