Na hlavný obsah

Prezidentka navštívila železničiarov, hasičov a vodárenských pracovníkov

Poďakovala im aj za celoročnú službu.

Prezidentka navštívila železničiarov, hasičov a vodárenských pracovníkov
Na snímke vpravo prezidentka SR Zuzana Čaputová počas navštevy železničiarov slúžiacich na Štedrý deň. Foto: TASR

Prezidentka SR Zuzana Čaputová navštívila počas Štedrého dňa železničiarov, hasičov a vodárenských pracovníkov. Všetkým poďakovala za celoročnú službu a rovnako aj za to, že netrávia Vianoce doma, ale v práci. Hlava štátu o tom informovala na sociálnej sieti.

„Pri týchto stretnutiach vždy cítim profesionalitu pracovníkov. Ako po zvyšok roka, aj v týchto dňoch zabezpečujú všetky základné služby, aby najväčšou starosťou nás ostatných bola rodinná pohoda,“ vyhlásila.

Doplnila, že v tomto čase myslí aj všetky ostatné profesie, ktoré sú v službe počas vianočných sviatkov. „Všetkým, ktorí dnes slúžia, zo srdca ďakujem,“ uviedla.

Pracujúcim, s ktorými sa stretla osobne, priniesla Čaputová sviatočné pečivo, ktoré napiekli zamestnanci s mentálnym znevýhodnením zo sociálneho podniku Bivio v Bratislave. „Verím, že im to chvíle strávené v práci aspoň trochu osladí,“ poznamenala prezidentka.

Zároveň poďakovala aj príslušníkom Úradu pre ochranu ústavných činiteľov, ktorí podľa nej po celý rok odvádzajú kvalitnú a profesionálnu prácu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet