Na hlavný obsah

Pri dvoch dopravných nehodách zahynuli dvaja ľudia

Nehody sa stali pri Trnave a Liptovskom Mikuláši.

Pri dvoch dopravných nehodách zahynuli dvaja ľudia
Ilustračná snímka policajného auta. Foto: Unsplash

V sobotu (10. 12.) na slovenských cestách došlo k dvom tragickým dopravným nehodám. Zahynuli pri nich dvaja muži vo veku 19 a 60 rokov.

Pri dopravnej nehode neďaleko Trnavy prišiel o život 19-ročný vodič. Nehoda sa stala krátko po polnoci na ceste z Trnavy smerom na Bučany.

Vodič osobného auta Kia Ceed dostal šmyk, zišiel z cesty a narazil do stromu, informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave. Po náraze do stromu zostal zakliesnený v aute.

Policajti mu do príchodu záchranárov a hasičov poskytli predlekársku pomoc a pomohli uvoľniť dýchacie cesty. Vytiahnuť z auta sa ho však podarilo až za pomoci hasičskej techniky.

Vo vážnom stave a v ohrození života ho previezli záchranári do trnavskej nemocnice, kde mladík zraneniam podľahol. Spolujazdec utrpel pri nehode menej závažné zranenia. Presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Čelná zrážka na diaľnici

Pri čelnej zrážke osobných áut Škoda Octavia a Seat Leon na diaľnici D1 v smere z Popradu na Liptovský Mikuláš zahynul 60-ročný vodič Škody. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Doplnila, že jeho 62-ročnú spolujazdkyňu previezli do nemocnice. „U 20-ročného vodiča Seat Leon vykonali dychovú skúšku s negatívnym výsledkom a taktiež ho previezli do nemocnice. U nebohého nariadili súdnu pitvu,“ uviedla Šefčíková.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko