Na hlavný obsah

NHL: Tatar asistoval pri výhre New Jersey

Anaheim zdolali 6:2.

NHL: Tatar asistoval pri výhre New Jersey
Slovenský hokejista v drese New Jersey Devil Tomáš Tatar (vpravo) v súboji s Troyom Terrym z Anaheimu Ducks. Foto: TASR/AP

Slovenský hokejista Tomáš Tatar si v noci na sobotu (14. 1.) pripísal v NHL asistenciu, ktorou prispel víťazstvu New Jersey na ľade Anaheimu 6:2. Tridsaťdvaročný útočník má po 42 zápasoch základnej časti na konte 26 bodov (9+17).

Tatar asistoval v 17. minúte pri presilovkovom góle Jacka Hughesa, ktorým zvýšil na 3:0 pre hostí. Hughes sa pod výhru podpísal dvomi presnými zásahmi a jednou asistenciou, dva góly dal aj Švéd Jesper Bratt a obranca Damon Severson zaznamenal tri asistencie.

Devils dosiahli tretie víťazstvo za sebou a už len dva body ich delia od lídra Metropolitnej divízie Caroliny. Tatar si počas 12:44 min na ľade pripísal aj jeden plusový bod, vyslal dve strely na bránku a mal jeden „hit“.

Winnipeg zásluhou dvoch gólov Marka Scheifeleho uspel v Pittsburghu 4:1 a bodovo sa vyrovnal vedúcemu tímu Centrálnej divízie Dallasu.

Aj v treťom nočnom zápase vyhrali hostia, Edmonton deklasoval domáce San Jose 7:1. Po tri body v drese Oilers zaznamenali Connor McDavid (2+1), Leon Draisaitl a Ryan Nugent-Hopkins (obaja 1+2).

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport