Na hlavný obsah

Opitý vodič zavinil nehodu, ženu z druhého auta fyzicky napadol

So sebou mal pritom dve maloleté deti.

Opitý vodič zavinil nehodu, ženu z druhého auta fyzicky napadol
Na snímke auto po nehode v Bratislave. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Tridsaťosemročný muž pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu pri predchádzaní z ľavého jazdného pruhu do pravého pruhu. Nedal prednosť v jazde vodičke. Svoje vozidlo nezastavil a v jazde pokračoval ďalej.

Žena tak vozidlo prenasledovala a po zastavení ju fyzicky napadol. Vo vozidle mal pritom dve maloleté deti. V piatok (20. 1.) o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok (19. 1.) okolo 16:20 h na štátnej ceste I/2 v smere od miestnej časti Rusovce do časti Petržalka. Po zrážke opitý vodič nezastavil.

„Duchaprítomná vodička jeho vozidlo nasledovala a spoločne zastavili až na Osuského ulici. Po zastavení z vozidla vystúpil 38-ročný vodič a vodičku poškodeného vozidla fyzicky napadol,“ ozrejmila polícia.

K incidentu privolali policajnú hliadku. Vodiča podrobili vykonaniu dychovej skúšky s pozitívnym výsledkom 1,08 promile.

„Na mieste ho obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov,“ dodala.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny