Na hlavný obsah

Opitý vodič havaroval v Starej Turej. Nafúkal 3,17 promile

Muž spôsobil škodu 7 300 eur.

Opitý vodič havaroval v Starej Turej. Nafúkal 3,17 promile
Vodič na spôsobil škodu za 7 300 €. Foto: facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti z Nového Mesta nad Váhom v utorok (24. 1.) zasahovali pri dopravnej nehode v obci Stará Turá. Vodič auta zn. Jeep Grand Cherokee pri dychovej skúške nafúkal 3,17 promile. Informovala o tom polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

V dopoludňajších hodinách 45-ročný muž sa podľa zistení strážcov zákona nevenoval dostatočne šoférovaniu. Najprv vyšiel na obrubník chodníka, po čom nasledovala jazda v protismere. Pri nebezpečnej jazde nikoho nezranil.

Keď vodič prešiel späť do svojho jazdného pruhu, narazil do zaparkovaného auta zn. Suzuki. To bolo po náraze odhodené do železného plotu rodinného domu, ktorý sa pri náraze poškodil.

Polícia šoféra podrobila dychovej skúške, pri ktorej pred 10.00 h nafúkal nafúkal 1,52 mg/l, čo predstavuje 3,17 promile.

„Pri nehode sa našťastie nik nezranil a celková škoda na vozidlách a oplotení bola predbežne vyčíslená na asi 7 300 €,“ uvádza polícia.

Páchateľa polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Uvádza, že mu hrozí až jeden rok za mrežami. „O výške trestu však v tomto prípade rozhodne súd,“ uzatvorila polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny