Na hlavný obsah

V mieste bydliska Daniela Lipšica nahlásili výbušninu, hrozba sa nepotvrdila

Bombu nahlásili aj v dome Igora Matoviča.

V mieste bydliska Daniela Lipšica nahlásili výbušninu, hrozba sa nepotvrdila
Na snímke špeciálny prokurátor Daniel Lipšic. Foto: TASR

V mieste bydliska špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica nahlásili výbušninu. Následne celý bytový dom evakuovali. Lipšic o tom informoval na sociálnej sieti. Pyrotechnická prehliadka sa skončila s negatívnym výsledkom, uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

„Nenávistné prejavy zo strany niektorých obvinených, podozrivých, ich obhajcov a politikov nemajú žiadnu hranicu. Chápem, že kombinácia strachu a pomsty odbúrava akékoľvek zábrany,“ napísal.

„Ubezpečujem všetkých, že podobné incidenty mňa, ani mojich kolegov na Úrade špeciálnej prokuratúry, nijako neovplyvnia v našej práci, a ani v našom cieli – aby Slovensko bolo krajinou, kde nikto nestojí nad zákonom,“ zdôraznil Lipšic.

Zároveň všetkých vyzval, aby z útokov na jeho osobu vynechali jeho manželku a deti.

Bombu nahlásili aj v dome Igora Matoviča

Bombu nahlásili aj v dome lídra OĽANO Igora Matoviča. Prípadom sa zaoberá polícia. Potvrdil to Peter Dojčan z mediálneho tímu hnutia.

„Túto informáciu môžeme potvrdiť. Prípadom sa zaoberá polícia, ktorá podnikla potrebné kroky. Vyhrážanie sa útokom na rodinu a obydlie kohokoľvek považujeme za mimoriadne odporné a zbabelé konanie. Igor Matovič sa však zastrašiť nenechá,“ uviedol Dojčan.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko