Na hlavný obsah

Vyhrážal sa matke zabitím, v strachu o svoj život naňho zavolala políciu

Teraz mužovi hrozí trest šesť mesiacov až tri roky.

Vyhrážal sa matke zabitím, v strachu o svoj život naňho zavolala políciu
Ilustračná snímka. Foto: pexels.com

Muž sa mal vlastnej matke vyhrážať zabitím. Žena naňho v strachu o svoj život zavolala políciu. Príslušníci polície v Partizánskom agresívneho 40-ročného muža zadržali. Vyplýva to z príspevku zverejneného na sociálnej sieti.

Počas vyšetrovania sa zistilo, že sa muž svojej matke v rodinnom dome začal slovne vyhrážať zabitím. Nadával jej s tým, že má na ňu nachystané metrové palice a boxerské rukavice. „Vystrašenej žene mal povedať, že ju zabije a že s ňou už nevie vydržať,“ uvádza polícia.

Žena sa zo strachu pred synom zamkla vo svojej izbe, pričom muž na ňu verbálne útočil do nasledujúceho rána. Matka agresora z toho dôvodu kontaktovala políciu.

Príslušníci po príchode muža zatkli a podrobili dychovej skúške. Útočník nafúkal 0,92 mg/l, čo predstavuje 1,92 promile alkoholu. Následne ho umiestnili v cele policajného zaistenia.

„Na základe zisteného skutkového stavu veci, polícia v Partizánskom obvinila 40-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Zároveň bol spracovaný podnet na jeho väzobné trestné stíhanie,“ vysvetlila polícia na facebooku.

V prípade, že sa agresorovi dokáže vina, hrozí mu pobyt za mrežami na šesť mesiacov až tri roky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny