Na hlavný obsah

Jaroslav Naď odchádza z OĽANO spolu s Hegerom

Heger svoje rozhodnutie odísť ohlásil v pondelok v noci.

Jaroslav Naď odchádza z OĽANO spolu s Hegerom
Na snímke dočasne poverený minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽANO). Foto: TASR

Z hnutia OĽANO spoločne s premiérom Eduardom Hegerom odchádza aj dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď. Potvrdil to pre denník Sme.

Heger oznámil odchod z hnutia OĽANO na svojom facebooku v pondelok (6. 3.) pred polnocou.

„Život jednoducho prináša situácie, kedy sa musíme rozhodnúť. Ja to robím dnes. Prajem hnutiu do ďalšieho politického života len to najlepšie,“ napísal.

Svoje pôsobenie v hnutí považuje za jednu „z najdôležitejších životných etáp“. Predseda hnutia Igor Matovič mu v komentári pod statusom zaprial veľa šťastia a poďakoval za „spoločnú cestu“.

Naopak Michal Šipoš, šéf poslaneckého klubu v OĽANO informoval, že v hnutí zostáva. „Edo Heger sa definitívne rozhodol pre vlastnú politickú cestu. Jeho rozhodnutie beriem na vedomie a zároveň mu ďakujem za všetko pozitívne, čo pre hnutie OĽANO, ako aj pre celé Slovensko urobil,“ napísal na sociálnej sieti.

Dočasne poverený premiér Eduard Heger bude mať v utorok (7. 3.) o 12.00 h spoločnú tlačovú konferenciu s Miroslavom Kollárom. Kollár je predsedom strany strany Modrá koalícia. Téma konferencie je: Demokrati s demokratmi, iná cesta nie je.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko