Na hlavný obsah

Muž sa svojej družke vyhrážal smrťou. Napadol ju a hodil po nej aj mikrovlnnú rúru

Hrozí mu väzenie až na tri roky.

Muž sa svojej družke vyhrážal smrťou. Napadol ju a hodil po nej aj mikrovlnnú rúru
Ilustračná snímka. Foto: ČTK/Dominic Lipinski

Muž fyzicky napadol matku svojho dieťaťa a vyhrážal sa jej smrťou. So zraneniami skončila v nemocnici. Prípadu sa venuje prievidzská polícia. O incidente informovala v utorok (7. 3.) na sociálnej sieti.

Útočník sa mal po tom, ako prišiel v poobedných hodinách do bytu, pod vplyvom alkoholu agresívne správať a následne fyzicky napadnúť svoju družku a matku svojho dieťaťa. Viackrát ju mal udrieť do oblasti hlavy a tváre.

Po byte mal začať 35-ročný agresor rozbíjať rôzne veci a po obeti násilia hádzať všetko, čo mu prišlo pod ruku. Po družke mal hodiť aj mikrovlnnú rúru. Následne k nej mal pristúpiť a začať ju škrtiť, pričom sa jej mal vyhrážať slovami: ,,Zabijem ťa, raz ťa určite zabijem.“

Zranenia, ktoré páchateľova partnerka počas útoku utrpela, si vyžiadali jej hospitalizáciu. Muža polícia podrobila dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 2,4 promile.

Páchateľ bol v minulosti deväťkrát trestne stíhaný, aj za násilné zločiny. Poverený príslušník spolu so spisom prokurátorovi predložil aj podnet na väzobné stíhanie útočníka. Podľa zákona mu hrozí pol roka až tri roky za mrežami.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny