Na hlavný obsah

Dusno v šatni Bayernu: Po prehratom zápase sa medzi hráčmi strhla šarvátka

Vedenie nemeckého klubu Maneho suspendovalo.

Dusno v šatni Bayernu: Po prehratom zápase sa medzi hráčmi strhla šarvátka
Futbalista Bayernu Mníchov Sadio Mane počas štvrťfinále LM proti Manchesteru City. Foto: TASR/AP

Futbalisti Sadio Mane a Leroy Sane z Bayernu Mníchov sa po prehre 0:3 na ihrisku Manchestru City vo štvrťfinále Ligy majstrov údajne pohádali v šatni. Po šarvátke ich museli oddeliť od seba spoluhráči. Informovali o tom viaceré nemecké médiá.

Konflikt sa začal už na konci duelu, na televíznych záberoch bolo vidieť, ako sa obaja spoluhráči hádajú medzi sebou na ihrisku. Konflikt potom vyvrcholil v šatni, kde sa ofenzívne esá Bayernu do seba opäť pustili. Denník Bild uviedol, že Mane udrel Saneho do tváre. Sane pritom utrpel krvavú tržnú ranu na pere.

Vedenie nemeckého klubu sa rozhodlo Maneho suspendovať. Senegalský reprezentant tak nebude figurovať v bundesligovom zápase proti Hoffenheimu. „Nebude v zostave na sobotňajší domáci zápas. Dôvodom je jeho správanie po zápase Ligy majstrov s Manchestrom City,“ uviedol klub vo vyhlásení.

Sane nastúpil v prvom štvrťfinálovom zápase v základnej zostave Bayernu, Mane začal na lavičke náhradníkov a prišiel na ihrisko v 69. minúte. Pre Bavorov to bola najvyššia prehra v Lige majstrov od roku 2017. Odveta v Mníchove je na programe v stredu 19. apríla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport