Na hlavný obsah

Hádka skončila tragicky: Žena v Košiciach pobodala muža. Ten zraneniam podľahol

Voči policajtom sa správala vulgárne a agresívne.

Ilustračná snímka.
Ilustračná snímka.Foto: Facebook/Polícia SR – Košický kraj

V záhradkárskej lokalite košickej mestskej časti Sever v stredu (19. 4.) dopoludnia došlo k fyzickému útoku nožom na jednu z tam prítomných osôb. Päťdesiatštyriročná žena po slovnej výmene názorov bodla ostrým predmetom 59-ročného muža. V piatok (21. 4.) o tom informovalo Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach na facebooku.

„Po príchode polície stála pred jednou zo záhradných chatiek žena, ktorá sa voči policajtom správala vulgárne, agresívne, nekoordinovane a nebolo zrejmé, či má pri sebe nejakú zbraň. Žena ani na opakované výzvy zakročujúcich policajtov nereagovala,“ spresnila polícia.

Posádke RZP sa po príchode na miesto už muža oživiť nepodarilo. Ženu polícia obmedzila na osobnej slobode a po vykonaní potrebných procesných úkonov bola umiestnená do cely policajného zaistenia.

„Po vyhodnotení všetkých získaných dôkazov, svedeckých výpovedí a podkladov slúžiacich k vydaniu meritórneho rozhodnutia, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach obvinil 54-ročnú Košičanku zo zločinu zabitia,“ dodala polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny