Na hlavný obsah

Po rodinnej dráme vo Vojčiciach ostali dve osoby zranené a jedna mŕtva

Policajti na mieste našli dve zranené osoby s viacerými bodno-reznými poraneniami.

Po rodinnej dráme vo Vojčiciach ostali dve osoby zranené a jedna mŕtva
Na ilustračnej snímke policajné auto. Foto: RTVS

K rodinnej dráme podľa polície zrejme došlo v stredu (26. 4.) popoludní v jednom z rodinných domov a na jeho dvore v obci Vojčice v okrese Trebišov. Policajti na mieste našli dve zranené osoby s viacerými bodno-reznými poraneniami na rôznych častiach tela.

„Následne na povale rodinného domu bola nájdená osoba bez známok života, pričom obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil vykonanie pitvy. Ide o osobu, ktorá je dôvodne podozrivá z tohto fyzického útoku doposiaľ presne nezisteným ostrým predmetom na osoby,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a pre prečin usmrtenia.

„Vyšetrovanie naďalej intenzívne prebieha, vo veci sú vykonávané potrebné procesné úkony a znalecké dokazovanie. Aby nedošlo k zmareniu účelu trestného konania, viac informácií nateraz nie je možné poskytnúť,“ konštatovala hovorkyňa.

Záchranné zložky zasahovali na mieste v stredu popoludní. Obe zranené osoby prevzali do opatery pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) a previezli ich do zdravotníckych zariadení.

Polícia miesto udalosti podľa hovorkyne dôkladne zadokumentovala a kriminalistický technik zaistil množstvo kriminalistických stôp, ktoré budú skúmať experti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny