Na hlavný obsah

Bratislavská polícia vyšetruje vykradnutie bankomatu, verejnosť žiada o pomoc

Bankomat vykradli na Nobelovej ulici v Bratislave.

Bratislavská polícia vyšetruje vykradnutie bankomatu, verejnosť žiada o pomoc
Ilustračná snímka. Foto: SITA/Diana Černáková

Bratislavská polícia pátra po páchateľoch, ktorí v piatok (19. 5.) poškodili a vykradli bankomat na Nobelovej ulici v Bratislave. Verejnosť žiada o kamerové záznamy z motorových vozidiel.

Na spoluprácu vyzýva tiež prípadných svedkov, ktorí mohli vidieť páchateľov. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

„Krajská kriminálka žiada vodičov, ktorí disponujú kamerovými záznamami z motorových vozidiel a prechádzali v piatok v čase od 1.00 h do 5.00 h po Nobelovej, Odborárskej, Račianskej alebo Vajnorskej ulici, aby nás kontaktovali na linke 158 alebo formou súkromnej správy na stránke Polícia SR – Bratislavský kraj,“ uviedla hovorkyňa.

Polícia žiada o informácie tiež osoby, ktoré sa nachádzali v piatok v čase približne o 3.00 h na lávke vedúcej ponad železničnú trať, prípadne v blízkosti Železničnej stanice Bratislava Predmestie, okolo ktorej páchatelia prechádzali.

Páchatelia výbušným systémom poškodili predajňu potravín a bankomat. Z bankomatu ukradli hotovosť približne vo výške 50-tisíc eur.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny