Na hlavný obsah

Pri Leviciach havaroval opitý vodič. V aute viezol tri malé deti a nemal vodičák

Najmladšie malo len 12 mesiacov.

Pri Leviciach havaroval opitý vodič. V aute viezol tri malé deti a nemal vodičák
Auto po havárii. Foto: Facebook/ Polícia SR - Nitriansky kraj

Opitý vodič bez vodičského oprávnenia havaroval v levickom okrese. V aute mal aj tri malé deti, pričom najmladšie z nich malo len 12 mesiacov. Vo štvrtok (18. 5.) o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre na sociálnej sieti.

Dopravných policajtov z Levíc v nočných hodinách vyslali k dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi obcami Ondrejovce a Tekovský Hrádok.

“Tridsaťtriročný vodič vozidla Opel Astra pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, v dôsledku čoho prešiel s vozidlom do protismeru, kde vošiel na ľavú krajnicu. Následne dostal s vozidlom šmyk a vošiel do priekopy, kde prednou časťou narazil do brehu potoka pod mostom,“ spresnila polícia.

Policajti vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol. Muž mal v dychu 2,35 promile. Policajti tiež zistili, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia a navyše jazdil na vozidle bez platnej emisnej a technickej kontroly.

“Pri dopravnej nehode sa zranil vodič, ako aj štyria spolujazdci. Z toho tri boli deti vo veku päť, tri a jeden rok, ktorí však našťastie neutrpeli vážne zranenia,“ dodala.

Levickí dopravní policajti tak začali trestné stíhanie a súčasne vzniesli obvinenie voči 33-ročnému mužovi pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny